Autosloopregeling ondersteuning gezocht?  Autosloopregeling biedt een landelijk netwerk voor autowrakkenrecycling aan het publiek en vele zakelijke klanten, waaronder autofabrikanten, dealers, politiediensten, veilinghuizen, garages. Alle Autosloopregeling recyclingcentra zijn volledig uitgerust en gemachtigd om voertuigen zoals een citroen 2cv  te behandelen in overeenstemming met de strenge milieuvoorschriften, en ons klantenserviceteam heeft de kennis en de expertise om u de hoogste normen van dienstverlening te bieden.

Onze ervaring met autosloop

Autosloopregeling exploiteert al 15 jaar een recyclingnetwerk voor sloopauto’s in het Verenigd Koninkrijk. We hebben een succesvolle geschiedenis in het verwerken van sloopauto’s namens verschillende partijen, waaronder het leidende programma van de Britse overheid van 2009/10, waarbij ons netwerk 60% van de ingeleverde voertuigen verwerkte, en verschillende leidende programma’s van voertuigfabrikanten van 2017 tot nu.

Alle voertuigen die met Autosloopregeling worden gesloopt, worden gerecycled in overeenstemming met de End of Life Vehicle Regulations van de overheid – wat betekent dat 95% van een autowrak wordt gerecycled, teruggewonnen of hergebruikt – en we hebben exclusieve partnerschappen met grote autofabrikanten, waaronder Ford, Renault, Nissan, Peugeot Citroën en Jaguar Land Rover. Wij werken ook nauw samen met Defra om ervoor te zorgen dat onze gecontracteerde autofabrikanten en autorecyclingcentra voldoen aan de wet.

Sloopauto Recycling Centrum

Hoe wij uw sloopregeling kunnen ondersteunen. Wij zijn er helemaal klaar voor om u te ondersteunen met een nationaal netwerk van recyclingcentra en beschikken over systemen en personeel om beheer- en administratieve diensten te verlenen die aan uw eisen voldoen. Wij kunnen snel, efficiënt en professioneel sloopregelingen ondersteunen en beheren.

Lees meer over hoe wij met u kunnen samenwerken om u te ondersteunen bij uw sloopbehoeften…

Autosloopregeling gevestigde Slooppakket maakt het voor dealers gemakkelijk om zich te ontdoen van voertuigen die zijn ingeruild als onderdeel van een sloopregeling. Onze dealerportalen nemen de administratieve rompslomp weg, en ons landelijk netwerk van inzamelaars en autowrakkenrecyclingcentra biedt een snelle, betrouwbare service die volledig in overeenstemming is met de milieuwetgeving, en levert tegelijkertijd een uitstekende waarde voor elke inruilactie.

Inloggen op het dealerportaal

Dealers kunnen inloggen op het portaal met hun gebruikersnaam en wachtwoord. Als u toegang wilt tot uw dealerportaal, of een herinnering van uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig heeft, neem dan contact met ons op. De beste prijzen voor sloopauto’s. Ons portaal voor dealers is de toegangspoort tot ons systeem van directe prijsopgaven voor sloopauto’s. U ziet de beste prijzen voor sloopauto’s, afhankelijk van de locatie, het merk, model en gewicht van de auto, dus u kunt er zeker van zijn dat u de beste waarde krijgt. Voer gewoon het kenteken en de postcode in van de plaats waar de sloopauto moet worden opgehaald, om de beste deal te krijgen.